Вижте брутален инцидент с огромна перка за вятърна турбина на жп прелез ВИДЕО

  • 04.09.2021 12:50 /
  • 2593 /
  • 1
Вижте брутален инцидент с огромна перка за вятърна турбина на жп прелез ВИДЕО

Транспортирането на товар не е лесно. А още по-трудно е транспортирането на огромен товар, чиито размери са еквивалентни на футболно игрище.

Това изисква не само практика и умения, но и правилен избор на маршрут. В края на краищата вероятността да се заседне с такъв товар на тесен път е много голяма.

Един от инцидентите, който ясно демонстрира как не трябва да се извършва тази дейност, се е случил в град Лулинг (Тексас, САЩ). Шофьорът на камиона, транспортиращ огромна перка за вятърна турбина, не е успял да влезе в завоя.

Произшествието се е случило на жп прелез. Докато мъжът обмислял как да се измъкне от ситуацията, към мястото започнал да се приближава влак.

Щом шофьорът видял спускащата се бариера и червената светлина на светофара, той рязко започнал да се движи напред. Вероятно е решил, че незначителни повреди на сигналния стълб и перката няма да представляват голям проблем.

Превозването на 67-метрова перка за вятърна турбина взриви мрежата ВИДЕО

Било обаче твърде късно. Влакът ударил огромната перка и я счупил. Камионът се е преобърнал от удара. За щастие шофьорът не е пострадал сериозно, като се е отървал с натъртвания. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Iwona ot Полша
    06.09.2021 1:09
    В Европа една жена шофьор на камион, ги транспортира.