Дейвид Бекъм подари уникален автомобил на сина си за сватбата СНИМКИ

  • 16.04.2022 9:50 /
  • 72741 /
  • 1
Дейвид Бекъм подари уникален автомобил на сина си за сватбата СНИМКИ

Производителят на бутикови електромобили Lunaz, в която инвеститор е и Дейвид Бекъм, обяви, че легендарният футболист е подарил наистина специален автомобил- изцяло електрически Jaguar XK140, на сина си по случай сватбата му.



"В създаването на този красив, електрифициран Jaguar XK140, за нас е чест да съединим професионалния свят на Дейвид Бекъм, в който той е инвеститор в Lunaz, и неговият семеен живот", коментира Дейвид Лоренц, основател и изпълнителен директор на Lunaz.



Специално създадената 100% електрическа версия на Jaguar XK140 е дело на скромния, само 120 човека екип на Lunaz, а самата кола е проектирана и сглобена в Силвърстоун, Великобритания, информира auto-press.net.

Друга интересна черта на специалния подарък е неговият цвят, определен от Lunaz като "красив леко син", за който от компанията споделят, че има и конкретно име, което обаче няма да бъде разкрито в резултат на желание от страна на клиента.

Дейвид Бекъм навлезе в автомобилната индустрия, ето къде инвестира ВИДЕО



Изцяло реставрираният Jaguar XK140 е получил не само изцяло нова и модерна електрическа задвижваща система, но и цялостно оптимизиране на спирачната система, окачването и управлението.

Ето какъв е новият страхотен и бърз суперавтомобил на Дейвид Бекъм ВИДЕО



От Lunaz не коментират точната цена на подаръка на Бекъм, но споделят, че тя започва от 350 000 английски лири.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • New York
    17.04.2022 5:54
    подходяща каруца за младият "crack head"...най-красивата кола е Лада Нива, която използва бензин ,който е на изчезване в страната на Колонизаторите и Робовладелци...