BMW представи "Желязната Ани" - уникален ретро мотоциклет в авиационен стил СНИМКИ

  • 25.02.2023 10:50 /
  • 5924 /
  • 0
BMW представи "Желязната Ани" - уникален ретро мотоциклет в авиационен стил СНИМКИ

Представиха ярък концептуален мотоциклет BMW R18 Iron Annie. Машината в ретро стил е създадена в един екземпляр, съобщава официалният сайт на немската марка.

Тунингът на BMW R18 е извършен в сътрудничество с VTR Motorrad & Customs. Сериен мотоциклет е взет като основа, но е преработен радикално.

Те решават да направят мотоциклета да изглежда като транспортен самолет Junkers Ju-52 от 30-те и 40-те години на миналия век, наречен Iron Annie („Желязната Ани“). Мотоциклетът е получил алуминиеви обтекатели, които имитират обшивката на самолета.

В допълнение, BMW R18 е направен едноместен и оборудван със специално кожено седло. В ретро стил са направени и джантите със спици с диаметър 21 инча отпред и 18 инча отзад. Предната вилка е скъсена със 7 см и на мотоциклета са монтирани регулируеми амортисьори.

Kawasaki представи новия Ninja ZX-4RR с 400 кубиков двигател СНИМКИ

Новото BMW R18 Iron Annie запазва стандартния 1,8-литров опозитен двигател с мощност 92 к.с. с. Динамичните характеристики на мотоциклета не се разкриват, но се знае, че серийният модел може да развие 180 км/ч.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ