BMW показа таен прототип от 90-те с огромни "ноздри" СНИМКИ

  • 17.07.2021 12:50 /
  • 8982 /
  • 0
BMW показа таен прототип от 90-те с огромни "ноздри" СНИМКИ

Компанията BMW показа в детайли концептуален автомобил, разработен през 90-те години на миналия век, който никога не е бил показван публично, а в продължение на 25 години е останал вътрешно достояние.

Сега обаче ZBF 7er е разкрит пред света: видеоклип, публикуван в канала на BMW Group Classic в YouTube, доказва, че гигантските ноздри на решетката, за които съвременните BMW са критикувани, далеч не са нова идея.

Концептуалният автомобил ZBF 7er е създаден през 1996 г. и е предшественик на BMW Серия 7 (E65), която се появява пет години по-късно и заменя третото поколение седан (E38).

Прототипът е получил странични прозорци, подобни на тези на серийната "седмица", както и футуристични елементи като прибиращи се дръжки на вратите и миниатюрни камери вместо външни огледала. 

Появиха се първите шпионски СНИМКИ на BMW X8

По онова време най-големите колела са с диаметър 19 инча, а концептът е оборудван с по-големи джанти, за които са поръчани уникални, ръчно изработени гуми.

Вътре има информационно - развлекателен дисплей, който със сигурност е малък за съвременните стандарти, но... в колата има ранна версия на въртящия се контролер BMW iDrive, който се появява в серийната "седмица" през 2001 г.

Откриха уникален BMW M3, за който никой не знаеше СНИМКИ

В облегалките на предните седалки са монтирани лаптопи, а не сгъваеми масички. Има също така маса и панел за управление на различните системи за комфорт. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ