Появиха се първите шпионски СНИМКИ на BMW X8

  • 04.06.2021 8:50 /
  • 7671 /
  • 1
Появиха се първите шпионски СНИМКИ на BMW X8

Големият кросоувър BMW X8 е попаднал в обективите на фотошпиони по време на тестове на пистата Нюрбургринг. Снимките показват хибридната модификация на модела.

Стикерите на предната врата и задната броня показват, че шпионските фотографии са именно на електрическата модификация, а допълнителен люк на предния калник от страната на водача показва, че изпитанията се преминават от хибрид. Освен това някои смятат, че на Нюрбургринг е бил най-добрият X8 M.

Корпусът на прототипа е скрит под камуфлажна лента, но европейските журналисти предполагат, че дизайнът вече е близо до серийния.

Публикуваха първи СНИМКИ на новия BMW X3

Те са обърнали внимание на ниско разположената оптика в стила на модела от 8 серия  - тя вероятно е направена на две нива, но в прототипа горният блок е напълно скрит под камуфлажа.

Защо този BMW няма радиаторна решетка и как спаси компанията от фалит СНИМКИ

Що се отнася до агрегата, то вероятно хибридният X8 M ще бъде оборудван с 4.4-литров V8 двигател и електрически мотор, чиято обща мощност ще достигне 750 к.с. Ако тези слухове са верни, всъдеходът претендира за званието за най-мощен сериен автомобил, който BMW някога е правил.

Според вътрешна информация, премиерата на BMW X8 ще се състои още през 2021 г., а хибридът X8 M със 750 конски сили ще излезе на пазара след една година. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!


 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Бием вие
    04.06.2021 9:18
    Грозотия!