Блогърката Суперкар Блонди се качи на кола за $4,5 млн и изживя голям шок ВИДЕО

  • 15.08.2021 9:50 /
  • 26823 /
  • 3
Блогърката Суперкар Блонди се качи на кола за $4,5 млн и изживя голям шок ВИДЕО

Мултимилионерът от Калифорния Мани Хошбин е известен колекционер на скъпи и ексклузивни автомобили. В началото на тази година колекцията му се оценяваше на над 30 милиона долара, но през последните месеци той успя да купи още няколко интересни автомобила.

Той e дал възможност на друг също толкова известен фен на автомобилите - австралийската блогърка Алекс от канала Supercar Blondie да покара една от любимите му играчки. Пътуването едва не завършва с инцидент.

Снежнобелият Bugatti Chiron Hermes и Алекс са сякаш създадени един за друг. Но това не е просто рядък автомобил - той е уникален, тъй като съществува в един-единствен екземпляр, поради което блондинката е трябвало да помоли собственика му Мани Хошбин за тестово шофиране.

Уникална автобитка: Болид от Формула 1 срещу Bugatti Chiron ВИДЕО

Състоянието на магната в областта на недвижимите имоти, според оценки на Forbes, надхвърля 450 милиона долара. В гаража му, построен по най-новите технологии и с научнофантастичен дизайн, се намират най-скъпите автомобили на планетата - ексклузивен McLaren, шест (!) Mercedes-AMG SLR, Koenigsegg, Pagani, Ferrari, Porsche, да не говорим за машини като Ford GT или Tesla Model X.

Но най-голяма е любовта на Мани към френската марка Bugatti - най-често във видеоклиповете си той е облечен във фирмени дрехи на този бранд, а в колекцията му има няколко хиперавтомобила от известната компания. Перлата на колекцията е уникалният Bugatti Chiron Hermes.

Но и Supercar Blondie не е обикновена красавица. Тя разбира от автомобили, особено от бързи, скъпи и екзотични. Тя е тествала много такива коли. Затова е възможно да й бъде поверено 1500-килограмовата хиперкола чудовище (или красавица).

Изумително! Как блондинка затваря багажника на колата - такова нещо още не сте виждали (ВИДЕО)

Въпреки това, колкото и професионален и умел да е един шофьор, по обществените пътища винаги има шанс да срещнете такива водачи, които не могат да се справят дори със семеен миниван или обикновен кросоувър.

Точно това се е случило по време на пътуването с Chiron Hermes - черен всъдеход нагло "подрязва" суперавтомобила, без да му даде път. Този момент дори във видеото принуждава левия ви крак да търси педала на спирачката, а какво ли да кажем за Алекс зад волана на чужда кола за 4,5 милиона долара. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Кой кого
    16.08.2021 5:25
    ша ибе?
  • Peshoxx
    16.08.2021 9:48
    Алоо, олигофрените от Ауто блиц!!??? Левия крак да търси спирачката ли ЛеВаЦи??? Поне дайте шофьори да ви пишат статиите...
  • FireBG
    16.08.2021 11:00
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/