Захвърлено на улицата BMW удивлява с тунинга си СНИМКИ

  • 25.08.2019 9:50 /
  • 8068 /
  • 0
Захвърлено на улицата BMW удивлява с тунинга си СНИМКИ

Известният блогър AcademeG публикува в своя акаунт в Instagram фотографии на изоставен BMW 3-серия с нетипичен тунинг в стил DTM. Автомобилът е открит в района на Москва, Русия.

Някога това е бил BMW 316 E21 купе. Точната история на създаването на този автомобил не е известна, но най-вероятно е бил подобна: след като сменила няколко собственици, колата е попаднала в ръцете на някой млад човек, който поискал да я направи много яка и отличителна с минимални средства.

В резултат на това, почти всички елементи на корпуса са били преработени до неузнаваемост, за да бъде придаден на автомобила вид на състезателен автомобил DTM.

Родно ателие представи уникален BMW M3 със салон в стил Golf GTI (СНИМКИ)

Отпред се появява ниска изпъкнала броня и шест кръгли фарове. Капакът е направен релефен, а предните калници са по-широки с 15-20 сантиметра.

Задната част се характеризира със странно и напълно нефункционално антикрило, нова задна броня от две части, централна изпускателна система и гигантски теглич, разположен над нея.

Показаха уникалния арт автомобил BMW M1 на Анди Уорхол СНИМКИ

Салонът на автомобила е в същото ужасно състояние като външния му вид. Предният панел изглежда стандартен с изключение на новата самоделна централна част. Между седалките се вижда самоделен дървен подлакътник./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ