Вижте шокиращата битка между жени и шофьор на кросоувър за място за паркиране ВИДЕО

  • 29.01.2022 12:50 /
  • 2837 /
  • 0
Вижте шокиращата битка между жени и шофьор на кросоувър за място за паркиране ВИДЕО

Всеки шофьор познава ситуацията, когато някой се опитва бързо да заеме място, което вече е харесано от някого. Участниците в конфликта в конкретния случай обаче предизвикват особено внимание с поведението си.

Инцидентът е станал в подземния паркинг на търговски център в Нанкин, Китай. Две дами откриват свободно място и се опитват да го "запазят" за своя приятелка с кола, която всеки момент е щяла да пристигне.

Тогава обаче съвсем непознат за тях шофьор се опитва да си присвои мястото и смелите жени дават сериозен отпор. Шофьорът на кросоувъра дава на заден ход и се опитва да ги избута от паркинга, но жените отказват да се отдръпнат и започват да спорят яростно с нахалника.

Те натискали и блъскали колкото могат задната част на колата на мъжа, блъскали я с юмруци, протестирали шумно и дори се опитали да направят видеопредаване на живо за някоя от социалните мрежи. И все пак жените нямало как да надделеят и кросоувърът бил паркиран: 250-300 конски сили не са шега.

Уникално ВИДЕО: Пет момичета вдигат и преместват лошо паркиран автомобил

Шофьорът и неговата пътничка излезли от колата и започнали да се карат с жените. В крайна сметка се наложило служителите на паркинга да се намесят при инцидента. За кросоувъра било намерено друго мясти - бойните дами все пак постигнали своето.

Видеозаписът на инцидента се разпространява в китайските социални мрежи. И много от коментиращите се застъпват за водача на кросоувъра. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ