Уникално ВИДЕО: Пет момичета вдигат и преместват лошо паркиран автомобил

  • 01.08.2021 9:50 /
  • 1710 /
  • 1
Уникално ВИДЕО: Пет момичета вдигат и преместват лошо паркиран автомобил

В този забавен видеоклип група момичета се налага да вдигнат и преместят лошо паркирана кола, за да поставят без особени проблеми своя джип до нея.

Петте момичета, които са били на моминско парти в щата Айдахо, САЩ, са изпитали голямо затруднение да намерят място за паркиране и когато най-накрая го намират, виждат, че друг автомобил е паркиран по много неприятен начин.

Но това не уплашило находчивите млади дами, които били напълно решени да се възползват от единственото свободно място за паркиране - така че просто взели криво поставения автомобил и го паркирали отново с голи ръце, като истински тежкоатлетки.

Накрая петте момичета обединили силите си, за да бутнат задната част на колата, така че да се изравни с линиите, което им позволило да паркират на празното място до нея.

"Боже мой, те го направиха" - чува се гласът на снимащата ги жена, която след малко не издържа и избухва в смях.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Брутален сблъсък между две момичета с тротинетки

"Това беше моминско парти в Айдахо!" - разказва една от жените, които са присъствали на моминското парти.

"Ние, момичетата, се опитвахме да намерим паркинг на рампата за лодки, за да стигнем до езерото. Единственото свободно място беше преградено от паркиран автомобил, който стоеше твърде накриво, за да може нашият всъдеход да стои там, затова го преместихме." /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Aliot Kechan
    02.08.2021 4:48
    така че просто взели криво поставения автомобил и го паркирали отново с голи ръце, като истински тежкоатлетки.Не като, като им гледам фигурите те са.