Вижте как незабавна карма наказа шофьор за агресивното му каране ВИДЕО

  • 18.11.2021 10:50 /
  • 3750 /
  • 0
Вижте как незабавна карма наказа шофьор за агресивното му каране ВИДЕО

Неуважение към другите участници в движението, агресивно шофиране и предизвикване на произшествия - на кого от водачите това би се харесало? На никого.

И какво можете да направите? Ругаете под носа си, натискате възмутено клаксона и публикувате евентуално видеото в интернет, за да му се полюбуват и да го осъждат всички. Къде е пътната полиция, когато имате нужда от нея?

В конкретната ситуация обаче служителите на реда са точно, където е необходимо! А наказанието за агресивното шофиране на наглия шофьор ще бъде неизбежно.

Шофьор на BMW едва не блъсна пешеходец и получи незабавна карма ВИДЕО

Това се е случило във Франция на магистрала А6 в посока Париж-Юри. Шофьорът на Ford Mondeo рязко се престроява от свободната лява лента в дясната, където спокойно се движел камион, и веднага намалил скоростта, принуждавайки тежкотоварната машина да натисне спирачките. Шофьорът на камиона успял да реагира, но определено това много го изнервило.

Собственикът на Mondeo изпънал ръка през прозореца с подигравателен жест и очевидно се готвел да издевателства още над шофьора на камиона, но тогава се задействали законите на кармата.

Зрелище: Как изглежда мигновената карма след изпреварване отстрани на пътя ВИДЕО

Двама пътни полицаи на мотоциклети се появяват от нищото, успяват да запишат целия инцидент и с жест показват на шофьора на Ford да спре на пътя, за да съставят протокол. Няма да му е лесно да убеди полицаите в своята невинност - целият инцидент е записан на записващото устройство на шофьора на камиона. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ