Вижте как отмъстиха на неправилно паркирал шофьор на суперкола СНИМКИ

  • 10.09.2020 10:20 /
  • 11278 /
  • 1
Вижте как отмъстиха на неправилно паркирал шофьор на суперкола СНИМКИ

Колкото и рядко да се случва понякога дори на собственици на суперавтомобили като им се случват необичайни и неприятни неща. Например един от тях с Aston Martin V8 Vantage е решил да игнорира правилата за паркиране и е получил неочаквано наказание.

При инцидента, който е станал в графство Девъншир, Великобритания, невнимателният собственик е оставил своята суперкола на стойност над 160 000 долара на чужд служебен паркинг, който не е предназначен за обществено ползване. Служителите на предприятието за преработка на рибна продукция са останали бяха недоволни от това обстоятелство.

Автомобилът е престоял на мястото няколко дни и получил няколко глоби за нарушаване на правилата за паркиране. Собственикът на луксозната машина не реагирал по никакъв начин на това и затова служителите на компанията решили да окажат съдействие.

Няма да повярвате какво гориво използва принц Чарлз за своя Aston Martin (СНИМКИ)

Те поставили на предното стъкло до талоните за глоби мъртва вмирисана риба. Освен това, колата била блокирана отзад с ремарке с половин тон метални вериги и водорасли. Според съобщения в местните медии, белият Aston Martin вече е изчезнал от паркинга. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • sami
    11.09.2020 18:00
    shte mu ....na patkata na sobstvenika sas ribata ....spukani gumi ,kirka v kapaka ....tova e istinata