Секси художничка изрисува Lamborghini в стила на импресионизма ВИДЕО

 • 01.01.2023 9:50 /
 • 1748 /
 • 4
Секси художничка изрисува Lamborghini в стила на импресионизма ВИДЕО

Италианската архитектка и художничка Елиза Чана Чекети е създала арт автомобил на базата на Lamborghini Aventador SVJ, за 700 000 долара.

Тя е изрисувала суперавтомобила в стила на абстрактния импресионизъм. В канала GOCCI CHANNEL в YouTube е публикуван видеоклип, показващ реакцията на минувачите към този необичаен автомобил.

От няколко години художничката живее в Токио. В този оживен град тя се е сблъскала с много интересни тунинг проекти, които привличат вниманието.

Показаха уникалния арт автомобил BMW M1 на Анди Уорхол СНИМКИ

Елиза Чана Чекети е решила да използва екстремното Lamborghini Aventador SVJ като своеобразно платно за своя нов шедьовър. Той ще бъде един от експонатите на събитие, посветено на любителите на Lamborghini в Токио.

Художничката вярва, че всеки обект може да бъде платно за рисунка. Тя отбелязва, че Lamborghini винаги е произвеждал спортни автомобили, които предизвикват емоции. Ето защо тя е избрала този суперавтомобил като свое платно. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Чеп
  01.01.2023 11:39
  Тая яко не беше оплескала кола за милион, и не се беше трупнала пред нея да покаже личните си стокови качества, едва ли щяхме да чуем някога за нейните художнически "шедьоври".
 • Ох, ах
  01.01.2023 15:36
  Какви ли хубави минети прави това русо италианско чакети?
 • лили
  01.01.2023 18:36
  ужас! съсипала е колата
 • Осра колата
  02.01.2023 11:33
  За да я забележат. Едва ли с мацаниците си "художничката" щеше да се прослави. Хубавото е, че на автомивка цапотиите ѝ лесно ще паднат.