Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Вижте как ефектно отмъстиха на нагло паркирал шофьор

  • 27.11.2021 10:50 /
  • 68047 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Вижте как ефектно отмъстиха на нагло паркирал шофьор

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

Измислиха необичаен начин да си отмъстят на нагъл шофьор. Особеният способ е дело на жителите на град Северодвинск - техният видеоклип за това как са дали урок на несъобразяващ се с другите водач е гледан вече милиони пъти в TikTok, съобщават световните издания.

В конкретния случай водачът е бил блокирал с колата си изхода на гараж. Потърпевшите от действието измислили необичаен план за отмъщение и го изпълнили пред камера.

Операцията била следната: на място е извикан евакуатор и с негова помощ автомобилът, който блокирал входа на гаража, е поставен на покрива на гаража.

"Никой не може да влезе или излезе от гаража", казва един от авторите на видеото. - Сега ще я махнем малко колата и ще го оставим да си я вземе и прибере, както иска.

Очевидно актуалността на ситуацията и изобретателността на жителите на Северодвинск са били оценени от мнозина: направеното от тях видео е попаднало в мрежата и е събрало огромен брой гледания.

@nikita29russ

##шкафандрчеллендж ##моиметаморфозы ##СберегиПланету ##хочуврек ##рекомендации ##архангельскаяобласть ##северодвинск ##эвакуатор

♬ Gustavo Santaolalla-Babel - 陈秋秋

 

В САЩ вратите на инкасаторски автомобил се отварят и от задната му част се изсипват банкноти. Разбира се, преминаващите шофьори спират, излизат от колите си и започват да събират парите. След това полицаите използват видеозаписите, за да ги идентифицират и да им наредят да върнат парите.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Жена се изплъзна от смъртта два пъти за няколко секунди

На този пешеходец много му е провървяло

Самолет с повреда в двигателя каца аварийно на магистрала в Онтарио, Канада

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Шофьор се шмугна на място за паркиране, но съжали жестоко

Любител на кучета така модифицирал мотоциклета си, че да може да превозва домашните си любимци

Този малък пешеходец пък трябва да проявява много повече внимание и да се съобразява с правилата по пътищата, защото не се знае дали следващият път ще има подобен късмет.

 /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ