Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Булдозер унищожи брутално стотици мотоциклети

  • 25.06.2022 10:50 /
  • 5526 /
  • 0
Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Булдозер унищожи брутално стотици мотоциклети

За да направим почивните ви дни още по-приятни, всяка събота ще публикуваме няколко интересни видеоклипа, които са попаднали в полезрението на АВТО БЛИЦ през изминаващата седмица.

Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс е наредил да бъдат унищожени стотици мотоциклети и квадроцикли, които се движат по улиците на града и "тероризират" мегаполиса, съобщават американските издания.

Жителите на Ню Йорк често се оплакват от шума, издаван от мотори и АТВ-та. Според многобройните сигнали машините вдигали много шум и почти винаги се движели на групи. Това поведение плаши и много пешеходци. Мотоциклетистите често използвали и тротоарите, за да се придвижват.

В някои случаи мотоциклетите и АТВ-тата се сблъскват с автомобили и бягат, оставяйки спазващите закона граждани сами да се справят с щетите.

Полицията е установила, че ползвателите на мотори и квадроцикли представляват опасност за обществото, и подчертават, че тези превозни средства не са одобрени за използване на пътя, нито са регистрирани или застраховани.

Затова полицията ги конфискува и ги изпраща в наказателни паркинги. Конфискувани са общо около 900 мотоциклета и АТВ-та - с почти 90% повече от миналата година.

"Мотоциклетите и АТВ-тата не само ни притесняват и дразнят, но са и изключително опасни. Ние знаем това. Виждаме ги и ги чуваме през цялото време през деня и през нощта. Виждаме големия брой такива машини, който се движат по улиците ни, и искаме ясно да заявим, че това е неприемливо", заяви кметът Ерик Адамс.

На кадрите се вижда как булдозер преминава и смачква множество мотоциклети и квадроцикли, след като кметът размахва карираното знаме.

Кметът и комисарят на нюйоркската полиция са заявили, че се надяват, че това действие ще изпрати сигнал и американците ще разберат, че е опасно да се използват тези превозни средства в града.

В Кабардино-Балкария в Русия шофьор решава да покори склон, но нещо се обърква и колата му се преобръща много пъти. Изненадващо е, че шофьорът дори не е пострадал, което обаче не може да се каже за автомобила.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Шофьор паркира неправилно и му спретнаха брутално отмъщение

Шофьор на камион в ЮАР решава да се преоблече по време на шофиране, но си закрил очите с дрехата.

Автомобил се е изплъзнал от евакуатор под мост и се е удари в преминаващ микробус. 

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Взривиха и обсипаха с куршуми бронирана Toyota

В Индия един мъж е наел Hyundai Creta ие решил да го изпробва на плажа по време на дъждовния сезон. Не се е получило никак добре.

Странно действие на водач на пътя след спор с шофьор на камион

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ