Разгневена съпруга на шофьор на автобус го хвана с любовница и настана страшно меле! (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

  • 11.10.2018 5:30 /
  • 5973 /
  • 1
Разгневена съпруга на шофьор на автобус го хвана с любовница и настана страшно меле! (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Във Филипините разярена съпруга хвана съпруга си - шофьор на автобус с любовницата му, докато мъжът е на работа, и ги атакува пред шокираните пътници. Жената в черна блуза и дънкови къси панталони забелязала автобуса от градския транспорт в Куизън Сити, а след това видяла мъжа си си с друга жена, облечена в розова блуза и бяла бейзболна шапка, която седяла в скута му, докато карал пътници из града, съобщава "Дейли Мейл".

Впоследствие побеснялата съпруга започнала петминутна атака срещу двойката, която е заснета от пътник.

На кадрите се чува тя да крещи: "Мислех, че вече си се разделил с нея!"

Съпругата нанася няколко удара по двойката, докато любовницата отвръща с ритници в корема и с краката си се опитва да я отблъсне.

Двете жени се дърпат и за косата, докато сипят обиди една към друга.

Пътниците от автобуса се опитват да отдръпнат ядосаната съпруга, но тя продължава да напира и удря любовницата с кофа за боклук.

Съпругата на шофьора крещи: "Ти си безсрамна жена! Ще те ударя в лицето, ако не си тръгнеш! Аз съм съпругата, моля някой да махне тази жена".

"Това е съпругът ми, опитваш се да го откраднеш от мен. Махни се от него, остави ни сами. Ти не си красива, ти си животно".

Един от очевидците в автобуса е заявил: "Жената беше много, много ядосана. Но за пътниците беше неприятно случващото се пред очите им. Надявам се, че ще решат проблемите си бързо". /auto.blitz.bg

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • НЕНАСИТНИ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР, ЧЕ И ПРЕЗ НОЩТА....
    11.10.2018 6:41
    ШОФЬОРА НЕ Е ВИНОВЕН. РАЗПАСАНИТЕ СА ВИНОВНИ