Появиха се първите СНИМКИ 18+ от новия календар на Pirelli

 • 25.08.2022 11:50 /
 • 6147 /
 • 4
Появиха се първите СНИМКИ 18+ от новия календар на Pirelli

Компанията Pirelli публикува фотографии от процеса на заснемане на снимките на новия си календар. Както винаги, той ще бъде издаден през есента (миналата година представянето на календара беше отменено поради пандемията от коронавирус).

Този път темата е "Любовни писма до музата". Снимките са направени от австралийската фотографка Ема Съмъртън. Снимките се проведоха в продължение на три дни през юни в Ню Йорк и един ден през юли в Лондон.

Тя казва, че фотографиите ще се основават на женските образи, които са я вдъхновявали през целия ѝ живот - от майка ѝ до множество жени, сред които певици, актриси, художници, писателки, активистки и други.

Много от снимките ѝ са свързани с реални и въображаеми персонажи. 

В очаквания нов календар Съмъртън се опитва да си отговори честно на въпросите: Коя е жената на снимката? Откъде идва тя? Къде иска да отиде? Кого обича тя? Как обича тя? Какво я движи? Как тя си представя себе си в този свят?

В крайна сметка всичко се превръща в един мечтателен и магически свят, в една забавна история, която кара зрителя да мечтае заедно с нея.

Pirelli представи новия си календар със световни звезди СНИМКИ 18+

Тъй като живеем във време, в което "реалното" и "нереалното" се срещат все по-често, Ема Съмъртън се оказа идеалният артист, който да интерпретира този момент, казва Марко Тронкети, изпълнителен вицепрезидент и главен изпълнителен директор на Pirelli.

Свят без еротика: Календарът Pirelli 2020 и крайностите на целомъдрието

В ролята на музите се превъплътиха някои от най-сексапилните моделки в света: Адуа Абоа, Адут Акеч, Хе Конг, Кара Делевин, Ашли Греъм, Бела Хадид, Карли Клос, Прешъс Лий, Лайла Мос, Саша Пивоварова, Емили Ратайковски, Гуиневер Ван Синус, Лорън Васер и Кая Уилкинс. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • зрител
  28.08.2022 6:32
  Кич. Пълен кич.
 • Петър
  28.08.2022 9:12
  Мърши
 • боримеч
  28.08.2022 10:16
  защо го няма боико толупа за да освежи календара със това секси туловище
 • боримеч
  28.08.2022 10:16
  защо го няма боико толупа за да освежи календара със това секси туловище