Мъж изпадна в ярост от съпругата си и й отмъсти в страшен екшън ВИДЕО

  • 27.08.2020 9:20 /
  • 4664 /
  • 1
Мъж изпадна в ярост от съпругата си и й отмъсти в страшен екшън  ВИДЕО

Жителите на Екатеринбург в Русия са видели нагледно до какво може да доведе съобщение за развод. 50-годишен бизнесмен, след кавга със съпругата си, която заявила желанието си да се разделят, подкарал своето Audi и няколко пъти ударил автомобила Hyundai на жена му, който стоял на паркинга, съобщават световните издания. В гнева си той закачил и друга кола.

Според полицията, мъжът сам е признал, че е пиян - за първи път от 15 години. Освен всичко друго, той се е държал нагло и грубо към полицая, който е съставил протокол на нарушителя. Сега мъжът ще трябва да отговаря в съда за неподчинение на законно разпореждане на полицейски служител".

Брутално отмъщение: Собственик на къща разби чужда паркирана кола ВИДЕО 18+

Също така, бизнесменът е обяснил пред медиите, че е изправен пред лишаване от шофьорската книжка и голяма глоба. А за повреждане на чуждо имущество дори може да бъде образувано наказателно дело.

Епичното унищожение на колата на съпругата на Панников е запечатано от очевидци. Снимането от различни ъгли позволява да оцените мащаба на случилото се. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Десо
    27.08.2020 11:16
    Кой знае колко милиона му е дръпнала от сметката тази чофла!