Мъж взриви мрежата с обявата за старото си Audi 100 ВИДЕО

  • 02.09.2022 10:50 /
  • 5154 /
  • 0
Мъж взриви мрежата с обявата за старото си Audi 100 ВИДЕО

Автомобилната общност в социалните мрежи бе зарадвана с остроумна пародия на работата на мениджъра на автосалон.

Пародията е дело на двама беларуси, които са искали да привлекат вниманието към продавания автомобил - и потребителите коментират, че им се е получила. Единият от създателите на шедьовъра влиза в ролята на оператор, а другият - на продавач.

Характерният маниер на поведение и невероятният черен костюм се допълват от избрания текст.

Ясно, дръзко, остро като куршум! Да не си купите Audi е грешка. Не сте си купили Audi 100 C3 комби? Фатална грешка!", "мениджърът" щраква с пръсти и сякаш моментално ни хипнотизира.

Блогърката Суперкар Блонди тества възродената култова кола DeLorean ВИДЕО

Каквото и да каже след това, иска ви се да повярвате на всичко. Вероятно ще останете възхитени от алуминиевите джанти, тъмнокафявите металически цветове, камерата за кръгово наблюдение, просторния багажник и най-вече от спортната изпускателна система, и наистина усъвършенстваните системи за безопасност.

"Ускорение до стотица? Да" - не ви оставя повод съмнение този майстор на маркетинга, а след признанието в любов на хейтърите градусът на очарованието на видеото окончателно се покачва.

Трябва да се отбележи, че това не е единственият видеоклип на тази "творческа агенция" - в мрежата може да се намери реклама на трактора Беларус, направена в същия стил. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ