Трите автомобила втора ръка, които са с най-лошата цена на пазара

  • 11.06.2024 9:23 /
  • 8020 /
  • 0
Трите автомобила втора ръка, които са с най-лошата цена на пазара

За съжаление, цената на автомобила не винаги съответства на неговото качество и надеждност. Понякога може да похарчите значителна сума пари за модел, който ще донесе повече разочарование, отколкото удоволствие.

Има превозни средства, които въпреки силните си страни имат сериозни недостатъци. Затова експертът в автомобилната индустрия Мелани Мусон сподели селекция от модели, които не си струва да се купуват.

Ram 2500/3500 Diesel

Ако търсите пикап, вероятно ще помислите за Ram 2500/3500 Diesel. Експертът обаче ви предупреждава за това, защото това е един от най-лошите автомобили за цената си.

Частите на този дизелов мини-камион са невероятно скъпи и често дават дефекти. Също така, не всеки механик би бил готов да поеме Ram 2500/3500 Diesel, така че вашите възможности за ремонт са доста ограничени.

Ленд Роувър или Рейндж Роувър

Друга най-лоша покупка според Мусон е Land Rover или Range Rover. Въпреки че тези автомобили несъмнено са стилни, те са ужасни по отношение на поддръжката.

Първоначалният препоръчителна цена на дребно за моделите от 2024 г. е около 107 000 долара, което е доста скъпо. Въпреки това, тези луксозни SUV са едни от най-малко надеждните превозни средства.

Форд Фокус

Ford Focus отдавна е популярен избор сред купувачите на автомобили с ограничен бюджет. В момента производството му е преустановено, така че можете да купувате само употребявани модели, но експертът не съветва да правите това.

Автомобилът има много дребни неприятни проблеми, като електроника на прозорците, която спира да работи с течение на времето, или шум по време на шофиране. Като цяло моделът има лоша надеждност, а вероятността от скъпи ремонти и ниска стойност при препродажба го правят лош избор.

КОМЕНТИРАЙ