Този единствен по рода си Chevrolet сякаш се е появил от кошмарите на Стивън Кинг (СНИМКИ)

  • 15.09.2018 11:20 /
  • 2190 /
  • 1
Този единствен по рода си Chevrolet сякаш се е появил от кошмарите на Стивън Кинг (СНИМКИ)

Сам по себе си Chevrolet SSR е необичаен автомобил. А пък DinoSSauR Chevrolet SSR вече е нещо извън пределите на нормалното ...

Този уникален, единствен по рода си и получил тунинг пикап-кабриолет DinoSSauR Chevrolet SSR, се продава на сайта CarGurus. 

Голямо впечатление правят поставените предни зъби. Не знаем как е точно при динозаврите, но всяка акула може да завиди на такива зъби.

Що се отнася до жълтия цвят, той е стандартен за Chevrolet SSR. Този модел често се произвежда в този цвят.

От описанието на автомобила става ясно че в корпуса на DinoSSauR са поставени приспособления с СО2, които дават възможност на чудовището да пуска облак от "дим" от ноздрите под капака. Ефектът на кръвожадно животно може да се увеличи с аудиозапис от най-ужасните звуци, които не са познати дори на създателите на "Джурасик парк".

Необходимо е да се запознаем и с техническите подробности за този особен автомобил. Той е построен на основата на Chevrolet SSR от 2005 г., с 6-литров V8 двигател и шестстепенна скоростна кутия, които му дават мощността от 390 конски сили. На километража на колата се виждат само 6 хил. мили или 7,5 хиляди км. Ако все още не сте се уплашили, ще разкрием цената на автомобила чудовище. Колата се продава в Тексас за 32 хиляди долара. /auto.blitz.bg

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • ГАРГАЛАН ЗАХАРИЕВ
    23.09.2018 12:09
    .ТАЗИ КОЛА СИ Е ЧИСТА ИЗГЪЗИЦА. И ЕДНА СТОТИНКА НЕ ДАВАМ ЗА НЕЯ!