Специалисти избраха най-добрите бюджетни китайски кросоувъри СНИМКИ

  • 11.07.2020 8:50 /
  • 1435 /
  • 1
Специалисти избраха най-добрите бюджетни китайски кросоувъри СНИМКИ

При избора на нов автомобил шофьорите често започват да дават своето предпочитание към кросоувърите, тъй като те са доста просторни, удобни и са подходящи за всякакви пътувания. Сега на пазара има много представители на SUV сегмента, но цените им не могат да се нарекат бюджетни. 

Редакторите на уебсайта Tarantas News проучиха пазара на автомобили и класираха най-интересните нови китайски кросоувъри, които влизат в графата бюджетни. 

Changan cs35
Списъкът започва с компактния градски кросоувър Changan CS35. Автомобилът е с икономичния 1.6-литров Blue Core двигател с многоточково впръскване на гориво, със 113 конски сили и 152 Нм въртящ момент. Може да имате оплаквания от малката мощност на двигателя, но в комбинация с 5-степенна ръчна трансмисия, комбинираният разход на гориво е едва 6,8 литра на „сто“, а при автоматична трансмисия - 7,2 литра, икономичният CS35 изглежда много със сигурност.


Lifan X60
Втори в класацията е Lifan X60. Този автомобил, въпреки скромните си размери, има много просторен интериор с доста добра ергономичност и отлична видимост. Бъдещите собственици ще могат да оценят големия багажник от 405 литра, който може да бъде допълнително увеличен чрез сгъване на задния ред седалки.
Под капака на кросоувъра се крие 1.8-литров агрегат с мощност 128 к.с. и въртящ момент от 162 Nm, който може да се комбинира с 5-степенна ръчна кутия.
 

Chery Tiggo 4 
Последен в списъка е един от най-скъпите кросоувъри в класацията - Chery Tiggo 4. Моделът, изграден на платформата T1X , може да се похвали с отлично управление на пътя и прилично оборудване, дори и в основната версия.

Конфигурацията Start с 5-степенна ръчна трансмисия в комбинация със SQRD4G20 2.0-литров агрегат са с максимален въртящ момент от 180 Нм.
 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • ко?
    04.08.2020 23:39
    Те тези коли въобще не покриват нормите в Европа за газове и сигурност, но като емигрираме в Русия някой ден, ще знаем. Там пускат секви таралясници.