Специалисти посочиха кои употребявани кросоувъри могат да служат вечно СНИМКИ

  • 21.01.2024 11:50 /
  • 18453 /
  • 0
Специалисти посочиха кои употребявани кросоувъри могат да служат вечно СНИМКИ

Британското издание Whatcar.com, специализирано в автомобилни изследвания, състави класация на най-популярните кросоувъри на пазара за употребявани коли. Експертите смятат, че тези автомобили могат вечно да служат на шофьорите.

По-специално, предишното поколение Kia Sportage е много популярно във Великобритания. Кросоувърът е обичан заради своята надеждност и стилен външен вид. В класацията е включен модел от 2017 г. с 1,7-литров дизелов двигател.

Второто място в класацията е заето от кросоувъра Hyundai Tucson, той е похвален за своята практичност и надеждност. В допълнение, моделът е обявен за най-добрия семеен автомобил на пазара втора ръка. Експертите отбелязват специално модела от 2017 г. с 2,0-литров дизелов двигател.

Челната тройка се затваря от Suzuki Vitara - благодарение на надеждността, икономичността си и широката гама от функции дори в базовата версия. Експертите препоръчват закупуването на кросоувър от 2019 г. с 1,6-литров бензинов двигател с мощност 117 к.с.

Пуснаха за продажба BMW на Майкъл Джордан с богато оборудване СНИМКИ

Dacia Duster 2019 с 1,5-литров двигател е включен в класацията заради достъпността и лекотата на управление. Благодарение на просторния интериор и големия багажник, експертите нарекоха Duster отличен избор за пътешествия.

Кросоувърът Mazda CX-5 също се оказва много популярен във Великобритания, има репутация на надежден и добре оборудван автомобил.

Пуснаха за продажба бойно бъги с тежка картечница СНИМКИ

Класацията на най-добре употребяваните кросоувъри се допълва от Nissan Qashqai. Неговите предимства се наричат ​​практичност и удобен интериор. Автомобилът е с отлична шумоизолация, нисък разход на гориво и богато оборудване.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ