Секси красавица помага за продажбата на разкошен Cadillac Coupe DeVille СНИМКИ

  • 03.05.2020 10:20 /
  • 2383 /
  • 1
Секси красавица помага за продажбата на разкошен Cadillac Coupe DeVille СНИМКИ

Cadillac Coupe DeVille от 1968 г., който е бил напълно реставриран и модифициран за SEMA Show през 2016 година, е пуснат за продажба в eBay.

Продавачът от Лексингтън, Южна Каролина, казва, че купето DeVille е закупено от собственик в Аризона, преди да бъде напълно разглобено. Процесът на разглобяване отнел повече от 1000 часа. Колата също така съответно била сглобена бавно. Изумителният автомобил се е появявал в много автомобилни списания, включително Gauge и Underground Scene Magazine.

Външната визия на Cadillac се отличава със сребърноперлен оттенък, което му придава уникален вид. Покривът е червен и включва графика, дело на Райън Евънс от Counts Kustoms в Лас Вегас. Червените черти се запазват на предния и задния панел. Атрактивните бели и червени 20-цолови джанти са предоставени от Lexani. Има и система за въздушно окачване.

В салона, персонализираните щрихи продължават под формата на черна кожена тапицерия с алмазно-червен шев, като се вижда и бродираният надпис „Cadillac“. Аудиосистемата JL е актуализирана и е представена от субуфери с USB, Bluetooth, AUX конектори.

Peel P50: Най-малкият сериен автомобил СНИМКИ

Двигателят Cadillac 427 не е получилникакви промени. Цената на Cadillac Coupe DeVille от 1968 г. е 42 900 долара. Пробегът на автомобила не е съобщен, но след внимателно проучване на снимките на интериора, може да се забележи показанието на одометъра от 119 062 км.

Секси ретро момичета и камиони - прекрасна комбинация СНИМКИ

Кадилакът е бил поставян веднъж вече на аукцион, но този път, за да си осигури още по-голямо внимание към продавания ретро автомобил, собственикът е привлякъл към идеята и секси хубавица, която представя машината на някои от фотографиите. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • firebg
    02.06.2020 17:44
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/