Продава се уникална Toyota Tundra, подготвена за зомби апокалипсиса ВИДЕО

  • 03.07.2020 9:20 /
  • 3332 /
  • 1
Продава се уникална Toyota Tundra, подготвена за зомби апокалипсиса ВИДЕО

2020 г. вече поднесе на човечеството много изненади: срив на пазара на петрол, коронавирус, масови протести в САЩ и т.н. Така че някои смятат, че и зомби апокалипсисът не е далеч.

В САЩ продават Toyota Tundra, подготвена точно за подобно събитие. Автомобилът се продава на търг на платформата Bring a Trailer.

Става въпрос за японския автомобил от 2013 г. във версията CrewMax с TRD Off-Road Package и много допълнителни подобрения. Пробегът на автомобила е 77 000 км.

Корпусът на пикапа е значително променено. Не само това, колата е покрита със защитно матово покритие с черен цвят, а собственикът е монтирал и огромен брой декоративни елементи, имитиращи броня и нитове.

Използвани са също и специално направени предни и задни стоманени брони, лебедка Smittybilt X20, багажник на покрива със стълба и крик, механични стъпала, защита на фаровете и др.

Чуйте как звучи ауспухът на Toyota за 18 хиляди долара ВИДЕО

Пикапът е оборудван с лифт на окачването и с амортисьори Fox 2.0 Performance Series. Корпусът същотака е повдигнат с 3 инча. Комплект черни 20-инчови джанти с 37-инчови гуми Toyo Open Country M / T допълват офроуд амбициите на автомобила.

В резултат на подобренията просветът се е увеличил с 18 сантиметра и достига 439 милиметра. В салона са монтирани високоговорител и пожарогасителна система.

Вижте яка гонка в пустинята между Dodge Demon и новата Toyota Supra ВИДЕО

Тундрата е оборудвана със стандартен 5,7-литров V8 двигател с мощност 386 к.с., 6-степенна автоматична трансмисия и задвижване на всички колела.

Аукционът е приключил преди дни. Максималната оферта е била 40 100 долара, но се оказва, че тя е по-ниска от минималната продажна цена, на която собственикът е съгласен. Така търгът завърши с неуспех. /auto.blitz.bg 

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • firebg
    06.07.2020 9:18
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/