Продава се уникален Jeep Wrangler Hellcat 6x6 (СНИМКИ)

  • 23.06.2019 9:50 /
  • 1153 /
  • 0
Продава се уникален Jeep Wrangler Hellcat 6x6 (СНИМКИ)

Изумителният Jeep Wrangler, наречен от създателите си Inferno, е базиран на специална версия на Jeep Wrangler Rubicon 75th Anniversary Hard Rock 2016 г.

Използваната силова установка е 6.2-литров двигател Dodge Hellcat V8 с мощност от 707 к.с., според описанието на обявата на сайта на аукционната къща Barrett-Jackson. Освен това на допълнителната ос са монтирани нови спирачки.

Оборудването на Jeep Wrangler Hellcat 6x6 Inferno включва офроуд амортисьори King и 35-инчови гуми, монтирани на 20-инчови колела, които осигуряват висока проходимост на всъдехода.

Jeep Grand Cherokee постави рекорд за скорост на езерото Байкал (ВИДЕО)

Специалният цвят на корпуса Inferno Red е изработен по поръчка, като е съчетан с изработена също по поръчка решетка на радиатора от въглеродни влакна и удължения на арките на колелата, както и специален багажник на покрива с предни и задни светодиодни прожектори.

Не е за вярване! Уникален Jeep Wrangler 6х6 работи на дърва (СНИМКИ/ВИДЕО)

Изработените по поръчка стоманени брони са оборудвани с куки за теглене и предна лебедка, така че можете да излезете от най-непроходимите места. В салона седалките са обшити с черна кожа.

В момента на километража на Jeep Wrangler Hellcat 6x6 Inferno има пробег от 201 км. Цената на уникалния модел все още не е обявена, но всеки, който иска да придобие бруталния всъдеход, може да се регистрира на аукциона, който ще се проведе на 26-29 юни в Кънектикът, САЩ. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ