Назоваха най-добрия автомобил втора ръка за 15 хиляди долара (ВИДЕО)

  • 19.10.2018 11:20 /
  • 8692 /
  • 0
Назоваха най-добрия автомобил втора ръка за 15 хиляди долара (ВИДЕО)

Хибридният Chevrolet Volt се появи през 2010 г. и оттогава е един от лидерите в своя сегмент. Докато новият Volt е доста скъп, употребяваният модел може да бъде закупен за около $ 15 хил. WatchJRGo, потребител в YouTube, обясни защо смята, че Volt е най-добре използваната кола за $ 15 хил.

На първо място, този хибриден автомобил може да измине 1000 км на един резервоар с гориво и заредена литиево-йонна батерия. От тях, на електрическия мотор - около 65 км. Освен това, разходите за 100 мили път са 2 долара и 75 цента, според WatchJRGo.

WatchJRGo признава, че Volt добре спестява пари, казва, но от друга страна смята, че не е най-полезната кола за околната среда. Доста от потребителите в мрежата, обаче, не се съгласиха с това мнение. Според тях Chevrolet Volt е доста екологична кола. Някои други хибриди изпускат повече вредни вещества.

Може ли да бъде закупен поддържан Chevrolet Volt в отлично състояние? Възможно е, но все пак това ще отнеме време и усилия, за да го откриете в желаното състояние и за $ 15,000. Но това е съвсем реално да бъде постигнато.

Volt е оборудван с 1.4 литров етанол-бензинов двигател, електрически мотор и литиево-йонна батерия. Ускорението до 100 км / ч отнема 8.5 секунди при максимална скорост от 161 км / ч. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ