Кои поддържани премиум автомобили могат да се закупят в Европа до $ 13 хиляди (СНИМКИ)

  • 17.08.2018 11:20 /
  • 3085 /
  • 0
Кои поддържани премиум автомобили могат да се закупят в Европа до $ 13 хиляди (СНИМКИ)

Журналистите от британското издание What Car направиха рейтинг на най-добрите поддържани коли премиум клас, чиято стойност не надвишава 13 хиляди долара.

Lexus LS

Второто поколение от флагманския седан Lexus радва пътуващите с него с комфорт и тишина в салона, както и с отлично качество на интериора. В допълнение, LS се гордее с прилична надеждност и разумни цени - тези автомобили от 2008 г. могат да бъдат намерени за 12 500 - 13 хил. долара.

Jaguar XJ

Британският седан се отличава с лек алуминиев корпус, допринасящ за отличното качество на движение на модела. Елегантният външен вид и луксозният интериор, облицовани с висококачествена кожа, ще са по вкуса на взискателните собственици. Дизеловият Jaguar XJ от 2009 може да се намери за 12 800 долара.

Audi A8

Флагманът на Audi предлага на своите пътници огромно пространство в шикозен салон, а шофьорът на свой ред ще оцени добрата управляемост и quattro. Дизеловият седан A8 от 2008 г. може да се намери за $ 11 500.

Mercedes-Benz E-Class

Моделът Е-класа ще осигури комфорт при шофиране и много място в салона. Базовият дизелов двигател 2.1 е твърде шумен, така че е по-добре да се даде предимство на по-мощната версия 350 CDI, която ще струва около $ 12 хил. (за модела от 2009 г.).

BMW Серия 7

Визията на четвъртото поколение на флагманския "баварец" в своето време време се смяташе за доста противоречива, но това не попречи на модела да спечели висока популярност на пазара. Най-достъпната версия е дизеловият 730d, комбиниращ достатъчно мощност и икономичност. Такъв автомобил, дори от 2011 г., е възможно да се намери за $ 13 хиляди.

Audi A6

Моделът A6 се опитва да съчетае всички предимства на премиум автомобилите: добро управление, мощни двигатели, просторен салон и т.н. Версията с двулитров дизел от 2011 г. може да се намери за 11 500 долара.

Jaguar XF

Първото поколение на седана XF радикално промени фирмения дизайн на британската марка. Дори след 10 години външният вид на модела не изглежда остарял. Също така, XF предлага усъвършенствано управление и мощни дизелови двигатели с много умерен разход на гориво. И всичко това за 13 000 долара.

Mercedes-Benz CLS

Стилният CLS седан въведе нова мода - купе с четири врати. CLS е изграден на базата на модела E-Class, но се различава с по-спортното настройване на ходовата част и по-малко просторната задна част на автомобила. За 13 000 долара можете да намерите екземпляри от 2010 и по-стари.

BMW 5 Series

Добрата ергономия, просторният интериор и удобната мултимедийна система iDrive са очевидни предимства на модела. Дизеловата модификация на 530d от 2010 г. ще струва около 12 500 долара.

Mercedes-Benz S-класа

Флагманският седан на Mercedes-Benz със сигурност е един от лидерите на премиум сегмента. Моделът се отличава с изключителен комфорт, изискан интериор и отлично качество. Дизеловата модификация S350 привлича вниманието с умерени оперативни разходи и цена от $ 13 хил. за модел от 2008. /auto.blitz.bg

КОМЕНТИРАЙ