Гумите на тази хиперкола струват $103 хиляди, дори не питайте за разходите за поддръжка (СНИМКИ)

 • 23.09.2018 10:20 /
 • 5540 /
 • 4
Гумите на тази хиперкола струват $103 хиляди, дори не питайте за разходите за поддръжка (СНИМКИ)

Става въпрос за Bugatti Vision Gran Turismo - автомобилът съществува в единствен екземпляр. Това е прототип, който е бил собственост на арабски шейх, а сега мястото му за пребиваване ще е в Калифорния. Благодарение на преместването, на повърхността се появиха интересни данни за тази уникална кола.

Основната цифра трябва да бъде цената на Bugatti Vision GT, но тя е известна само на ограничен брой хора и се пази в тайна. Това е достатъчно удобно, ако смяташ да препродадеш такава кола. Според слухове, новият собственик на Vision GT го е закупил за $5,16 милиона, което не е чак толкова скъпо за уникалната кола, която ще се превърне в украшение за всяка колекция. За сравнение: наскоро на търг бе продаден Ferrari 250 GTO за 70 милиона долара.

Концептът Bugatti Vision Gran Turismo бе показан на обществеността през 2015 г. като въплъщение на виртуалната хиперкола от играта Gran Turismo и на бъдещия нов модел на марката. Двигателят W16, 1500 к.с., максимална скорост от 400 км / ч, уникален корпус и интериор - автомобилът е наистина впечатляващ.

През същата година, неназованият арабски шейх е успял да купи концепта от французите за сума, която и досега остава неизвестна. Също така не е известно защо сега собственикът на уникална хиперкола е реши да се отърве от нея, но от Близкия изток автомобилът беше транспортиран до САЩ в гаража на новия собственик. Гаражът е достоен за такъв автомобил. Изумителният автомобил ще застане до Ferrari LaFerrari, Bugatti Veyron Vitesse, McLaren P1 и Lamborghini Centenario.

Важно е да се спомене, че разходите за поддръжка на уникалната Bugatti Vision Gran Turismo със сигурност са зашеметяващи. Само комплектът от гуми, създадени специално от Michelin за този автомобил, струва $ 103 хил. Колко ще струва евентуален ремонт или замяна на части, повечето от които са наистина уникални - е страшно дори да се помисли. /auto.blitz.bg

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • tsvetan tsvetanov
  23.09.2018 18:33
  bueno ekstrite za kuponite ot men
 • baba coca
  23.09.2018 23:36
  Не го мислете тоя колко му струват гумите и поддръжката - он ша са управи
 • БОГАТ -БЕДЕН
  28.10.2018 12:46
  колко ли струват пластмасовите седалки2
 • Дачия слоган
  22.11.2018 13:39
  Е кво има толкова за тия мильони в тоя кашон?!? Баси и комплексарите!