Експерти посочиха най-надеждните автомобили до 3 години СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/vtora-raka/eksperti-posocixa-nai-nadezdnite-avtomobili-do-3-godini-snimki Auto.blitz.bg
Експерти посочиха най-надеждните автомобили до 3 години СНИМКИ

Анализаторите на изданието Consumer Reports представиха своя класация за най-желаните автомобили на възраст до 3 години. Този списък беше оглавен от автомобили от марките Toyota и Lexus.

Надеждността е една от основните грижи за купувачите на употребявани автомобили, заедно с цената и наличните функции.

За да помогне на купувачите да се ориентират в безбройните налични варианти на пазара на употребявани автомобили, Consumer Reports публикува списък с най-надеждните автомобили до три години, обхващащ широк спектър от сегменти.

Купуването на употребяван автомобил от 2021 г. изглежда като умен избор, тъй като той ще бъде много по-евтин от аналога си от 2024 г. без големи компромиси по отношение на съвременните функции за комфорт и безопасност. Времето също е важно, тъй като повечето тригодишни автомобили на пазара на употребявани автомобили са на лизинг, което означава, че повечето са в добро състояние.

Consumer Reports проведе проучване за надеждност въз основа на годишни автомобилни проучвания. Toyota и Lexus доминират в списъка, заемайки 16 места от 36.

Последното поколение Corolla беше похвалено като "един от най-добрите употребявани автомобили", тъй като новият модел остана почти непроменен. Camry беше описан като "мъдър избор на употребявана кола".

Специалист избра шест коли, които смята за най-добрите на пазара втора ръка СНИМКИ

В класацията са и 8 модела на Honda и Acura, три на Mazda, по три на Hyundai и Kia и още два на Subaru. Като цяло 32 от 36 модела са от азиатски марки, което доказва, че все още имат предимство в надеждността.

Списъкът на европейските модели, препоръчани за надеждност, включва две BMW и Volvo, а сред продуктите на американските марки списъкът включва модели на Ford, Lincoln и GMC.

Специалисти разясниха кои кросоувъри са най-изгодни за препродажба

Независимо от автомобилния производител, основният източник на критики от страна на собствениците са информационно-развлекателните системи.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Горещи

Коментирай