5 надеждни употребявани коли, които могат да се взимат и с голям пробег СНИМКИ

  • 31.01.2020 9:20 /
  • 11292 /
  • 0
5 надеждни употребявани коли, които могат да се взимат и с голям пробег СНИМКИ

Повечето шофьори винаги са достатъчно предпазливи относно това да придобият кола със солиден пробег. Кой знае какво може да не е наред с колата. Съществуват обаче доста внушителни модели, които са известни от много години със своята надеждност и безотказност, дори когато на километража се виждат много хиляди километри.


Важно: преди покупката на който и да е поддържан автомобил, той трябва да бъде проверен с помощта на специалист и оборудване.

 

1. Volkswagen Passat B3

Легендарната кола, която дебютира през 80-те години. Последната машина напусна конвейера през 1993 година. Въпреки голямата възраст, автомобилът все още се среща в добро състояние по пътищата, което говори за нивото му на надеждност и качество на изграждане.

Автомобилът е произвеждан в четири вариации. Той може да бъде с бензинов или дизелов двигател. Независимо от модела, всички автомобили използват 5-степенна скоростно кутия. Каросерията може да бъде или комби с 5 врати, или седан с 4 врати.

 

2. Mercedes-Benz W124

Един от най-известните модели на немската компания, който не губи своята актуалност дори и днес. Първата кола е пусната през 1984 година. Седанът Mercedes-Benz W124 се произвежда до 1995 г., а кабриолетите и купетата - до 1996 г.

Общо над 340 хиляди автомобила излизат на пазара. Дори и с базовия пакет, колата има множество приятни опции. В резултат на това, по отношение на автомобила се утвърди славата на една от най-удобните и надеждни коли от края на миналия век.

Експерти назоваха кои модели бюджетни употребявани автомобили ръждясват по-малко от другите

3. Toyota Camry XV30

Тази модификация на японския автомобил е произвеждана в периода от 2001 г. до 2016 г. Колата има много голям избор  от двигатели. Можете да изберете от 10 агрегата, чиято мощност варира от 150 до 210 конски сили.

Някои от машините от модела са с механична, а други с автоматична трансмисия. Като цяло потребителите характеризират Toyota Camry XV30 като надежден, прост и доста икономичен автомобил за всеки ден.

 

4. Audi 100 C4/A6 C4

Историята на четвъртото поколение започва през 1994 година. Моделът е запомнен от всички не само заради неговата надеждност, но и поради факта, че той доведе до огромен брой промени в сравнение с предишни машини на производителя.

От 1995 г. колите започват да получават усъвършенстваната система Quattro, която веднага зарадва повечето щастливи собственици. Автомобилите бяха оборудвани с бензинови и дизелови двигатели, както и механични и автоматични трансмисии.

Публикуваха класация на най-надеждните коли втора употреба до 7 хил. евро

5. Nissan Maxima A32

Непретенциозна и надеждна японска кола, която в своето време много бързо успя да си спечели добра слава. Първата кола от модела се появява на пазара през 1994 година.

Единственото „но“ е, че в много страни този автомобил е доставян под уникално название. Можете да намерите както седани Nissan Maxima A32, така и комби. Вярно, гамата на двигателите не е много широка - с мощност от 140 до 193 конски сили. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ