Вижте как се справят кросоувъри на Subaru и Kia в офроуд условия ВИДЕО

 • 05.08.2023 12:50 /
 • 2082 /
 • 2
Вижте как се справят кросоувъри на Subaru и Kia в офроуд условия ВИДЕО

Блогъри сравниха кросоувърите Kia Telluride X-Pro и Subaru Forester Wilderness с всъдеход Ford Bronco в офроуд условия.

Моделите са подложени на проверка в пет тестови изпитания. Видеото е публикувано в канала на Edmunds Cars в YouTube.

Kia Telluride X-Pro и Subaru Forester Wilderness са кросоувъри с повишена проходимост. Тези версии правят автомобилите по-проходими извън пътя.

Тестовият списък включва: каране по пясък, изкачване на бетонни стъпала, каране по неравен терен и две изкачвания в планината. Те трябва да покажат проходимостта и на трите автомобила.

Ето коя е най-бързата кола в ускорението от място до 400 км/ч ВИДЕО

При първия тест и трите модела показват прилични резултати. Ford Bronco, Kia Telluride и Subaru Forester нямат проблем с управлението и спирането в пясъка.

По време на изкачването по бетонните стъпала резултатите са по-различни. Ford Bronco лесно успява да изкачи три или повече стъпала, докато Subaru Forester успява да изкачи само две. Независимо от това, Kia Telluride изобщо не може изкачи дори едно стъпало.

Карането по неравен терен показва голяма разлика между Ford Bronco и кросоувърите. Kia Telluride и Subaru Forester не успяват да преминат препятствията с висока скорост.

Сравниха в бясна драг битка всички поколения на BMW M5 ВИДЕО

При първото изкачване Ford Bronco отново оставя кросоувърите зад себе си. Subaru Forester се справя с теста много трудно. Kia Telluride се проваля на този тест.

Второто изкачване се оказва по силите и на трите коли. Експертите отбелязват, че Kia Telluride се е оказала достатъчно мощна за този тест. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

 • Моля, въведете вашето име!
 • Моля, въведете вашият коментар!
 • Моля, потвърдете че не сте робот!

Коментари

 • Егати
  01.09.2023 18:41
  Глупавият тест. С изключение на форда, какво тестват тези паркетници? Срам. Да бяха сложили и една обикновена кола с предно предаване, да да се види какво повече от нея могат да направят СУВ-вете. Почти няма да има разлика.
 • Владимир Стайков
  25.09.2023 19:50
  Глупав тест, защо не сравнят показателите и на магистрала и да усреднят резултата на Форда и Субару ,Киата я изключвам .Ако на Субару сложиш офроуд броня и гуми като Форда ще има същия успех с тези мижави препятствия но на магистрала какво трябва да сложиш на Форда за да стои като Субару.