Уникално: Президент на страна направи дрифт със спортна кола (ВИДЕО)

  • 26.02.2019 11:50 /
  • 4309 /
  • 0
Уникално: Президент на страна направи дрифт със спортна кола (ВИДЕО)

Президентът на Туркменистан Гурбангул Бердимухамедов лично тества спортния автомобил Nissan 370Z. Всичко това се случи по време на посещението на държавния глава в местния автоспорт център на Министерството на вътрешните работи на страната. За да изпробва качеството на автомобила, президентът направи дрифт с него по писта. Видеото с управлението на автомобила от държавния глава е публикувано в YouTube.

Вижте яростната дрифт битка между Камаз и Mazda RX-8 (ВИДЕО)

Както се съобщава на официалния сайт на държавната информационна агенция "Туркменистан Днес", президентът е останал доволен от спортната кола.

Вижте изумителен и зрелищен дрифт с Ford Mustang на легендарната писта "Нюрбургринг" (ВИДЕО)

В допълнение към преките си отговорности, президентът на Туркменистан Гурбангул Бердимухамедов често участва в състезания в свободното си време. Държавния глава може да бъде видян зад волана на турския Volkicar. В състезанията по дрифт президент от време на време показва най-доброто време. Автомобилът със задно задвижване Volkicar е оборудван с 1.3-литров мотоциклетен двигател с мощност от 115 конски сили. За по-високи скорости, в личния гараж на лидера на Туркменистан има Bugatti Veyron на стойност 1,7 милиона долара. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ