Toyota бе подложена на изпитание чрез пускане от височина 3000 метра ВИДЕО

  • 19.06.2021 10:20 /
  • 1573 /
  • 0
Toyota бе подложена на изпитание чрез пускане от височина 3000 метра ВИДЕО

Блогърите от канала WhistlinDiesel са решили да тестват твърдостта на японския пикап Toyota Hilux, като го пуснат на земята от хеликоптер.

Освен това, автомобилът е бил повдигнат първоначално на 150 метра и пуснат, а след това същата процедура е извършена от 3000 метра. За да видите какво се е случило, гледайте видеото по-долу.

След падането от 150 метра пикапът не изглежда много добре. Колелата са се приближили едно към друго в резултат на удара в земята, което свидетелства за повреда на рамата.

Представиха официално новия легендарен Toyota Land Cruiser 300 СНИМКИ

На този етап тестващите нямат възможност да проверят работата на двигателя, тъй като наемът на хеликоптера, според авторите на идеята, струва много голяма сума на минута и е трябвало да се бърза.

Тойотата веднага е прикрепена към кабел и е издигната на височина 3 км. В резултат на втория опит автомобилът пада, след което започва да се върти с огромна скорост. Камерата, монтирана в кабината, не се справя, картината става размазана, но все пак се вижда, че пикапът се върти все по-бързо.

Автомобилът е бил в състояние на свободно падане в продължение на 29 секунди. Впоследствие от Toyota Hilux не е останало почти нищо. Сега пикапът буквално прилича на палачинка.

В следващия видеоклип авторите обещават да проверят двигателя на пикапа, или по-скоро това, което е останало от него. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ