Тестваха електрическия кросоувър Tesla Model X в сериозен офроуд (ВИДЕО)

  • 29.06.2019 9:50 /
  • 883 /
  • 0
Тестваха електрическия кросоувър Tesla Model X в сериозен офроуд (ВИДЕО)

В мрежата публикуваха видеоклип, в който се показва как електрическият кросоувър Tesla Model X се справя с тежък офроуд. Автомобилът се изкачва по стръмните склонове, а също така преодолява достатъчно дълбоки локви и ями.

Малката чешка фирма Teslicka, която се занимава с отдаване под наем на електрически автомобили Tesla е организирала събитието. Тестовете са проведени на полигона Czech Motorland, а джипът изглежда трябваше да покаже пълните си възможности, за да завърши състезанието.

Свръхбързото ускорение на новия Tesla Roadster бе показано на ВИДЕО

Авторите на видеото принудиха Тесла Модел X да преодолее локви, да се изкачи по хлъзгавия склон, да се плъзне в дълбока кал и други изпитания.

Tesla показа феноменално качество на седалките в Model 3 (ВИДЕО)

Благодарение на двойката двигатели, моделът X разполага с мощност от 770 конски сили и система за задвижване на всички колела с асистент за контрол на сцеплението. Трябва да се отбележи и високият въртящ момент. Не на последно място за ефективността извън асфалта роля играе и специалният режим на движение на нестабилна повърхност. В допълнение, кросоувърът има добър просвет - 223 мм за сметка на въздушното окачване и плоското дъно. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ