Такова чудовище не сте виждали: Лимузина за офроуд ВИДЕО

  • 30.03.2020 7:30 /
  • 1150 /
  • 0
Такова чудовище не сте виждали: Лимузина за офроуд ВИДЕО

Популярната лимузина Lincoln Town Car на огромни гуми? "Защо не?", отговаря Джордан Фостър от Орегон в САЩ, построил един от най-необичайните монстър тръкове. 

За създаването на автомобила на Джорджан му били необходими само три месеца 

Колата обаче се оказала твърде висока и дълга за ежедневна употреба: трудно е да се мине през драйв тру на ресторант за бързо хранене, а и са необходими две паркоместа на паркинга пред магазините. 

Радиусът на чудовищната лимузина е като на круизен кораб, а управлението е доста сложно, включително и заради зверските кренове наляво и надясно. 

Но за излети из природата по-добър автомобил не може да се намери. Освен това, на покрива на автомобила има огромна площадка за провеждането на празници на открито. 

Все пак качването до нея става по една доста неудобна стълба. 

Чудовищната лимузина е снабдена с гуми за военни цели с диаметър 53 инча, въздушно окачване и видеокамери отпред и отзад, без които шофьорът просто няма да вижда пътя.  

Фостър заявява, че за създаването на лимузината чудовище са били необходими по-малко от 10 000 долар, включително и цената на самата лимузина, в която той сега буквално е влюбен. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ