Собственик на Tesla излезе на обикновена магистрала и ускори до 328 км/ч ВИДЕО

 • 30.09.2023 7:00 /
 • 5658 /
 • 4
Собственик на Tesla излезе на обикновена магистрала и ускори до 328 км/ч ВИДЕО

Собственик на Tesla Model S Plaid реши да закупи допълнителен, така нареченият пистов комплект в името на експеримента.

Беше заявено, че модификацията може да превърне електрическата кола почти в състезателна. Мъжът инсталирал всички обновления, излязъл на магистрала и се опитал да изтръгне от колата всичко, на което е способна.

Пакетът за писти включва както системни обновления, така и механични подобрения. По-специално, Model S Plaid е получила подобрени спирачки с керамично покритие. Те са оборудвани с 410 мм дискове, шестбутални съпорти отпред и четирибутални отзад.

Това включва и специални джанти и гуми. Те са предназначени повече за състезания на писта - поне в Европа такива гуми не са сертифицирани, защото не отговарят на стандартите за пътна безопасност.

Пакетът включва също подобрено окачване и агресивно векторно управление на въртящия момент, което прави колата подходяща за писта. Но колко подходяща?

Вижте как се справят кросоувъри на Subaru и Kia в офроуд условия ВИДЕО

Собственикът изкарал своя Model S Plaid на магистралата и започнал постепенно да увеличава скоростта. По някое време скоростомерът показва 328 км/ч.

Вижте яростна драг битка между Porsche 911 Dakar и Lamborghini Huracan Sterrato ВИДЕО

При тази скорост е важно да се следи температурата на батерията и двигателя. Ако го пропуснеш малко, ще прегрее“, коментира мъжът.

Tesla Model S Plaid с допълнителен пакет може да изненада любителите на двигателите с вътрешно горене. Електрическите автомобили постепенно стават все по-мощни.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • okkoxxx
  24.09.2023 13:59
  Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ----- https://marketl.ink/biocom
 • Румбо
  25.09.2023 8:02
  Те електричките мощност си имат от самото начало(не е трудно да се постигне) , въпросът е колко ще изкарат на висока скорост и дали нещо няма да гръмне. Щото гръмне ли, играта свършва, тотал щета.
 • Петър
  25.09.2023 17:28
  На обикновена магистрала. Ха ха ха.А тоо с аудито си пэмисли че е включил на задна
 • Гошо
  30.09.2023 17:42
  А при нас на " Тракия " кога