Разкриха коя кола може да премине през камерите без да й засекат скоростта (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • 16.11.2018 10:20 /
  • 8495 /
  • 0
Разкриха коя кола може да премине през камерите без да й засекат скоростта (СНИМКИ/ВИДЕО)

Експерти от канала в YouTube - Engineering Explained, публикуваха видео, в което достигат със спортния автомобил McLaren 720S до максимална скорост. Той е толкова бърз, че дори камерите за регистриране на скоростта не могат да го засекат.

Скоростта на McLaren 720S е записана с помощта на портативен VBox регистратор. Това е много точно и популярно устройство.

Британският спортен автомобил е оборудван с 4.0 литров туин турбо двигател V-8, чиято мощност достига 710 к.с. Двигателят работи със 7-степенна скоростна кутия с двоен съединител DCT. Ускорението до 100 км / ч отнема само 2,9 секунди при максимална скорост от 341 км / ч.

Не е за вярване, но нова хиперкола за 1 млн. долара бе разбита часове след покупката (СНИМКИ)

Разбира се, цената на McLaren 720S с такива характеристики е много висока. По-специално, можете да го закупите за около 284 000 долара. Но това е базовата цена. Най-добрите версии са още по-скъпи.

McLaren показа болидът на бъдещето за Формула 1 (СНИМКИ/ВИДЕО)

Официалната премиера на McLaren 720S се състоя през март 2017 г. на автомобилното изложение в Женева. Малко след това започнаха и продажбите й започнаха като се предлага в два варианта на корпуса - купе и кабриолет. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ