Разбиха новия руски всъдеход в краш тест ВИДЕО

  • 08.08.2019 10:50 /
  • 5504 /
  • 0
Разбиха новия руски всъдеход в краш тест ВИДЕО

Компанията "Апал" от Толяти, Русия, съобщи за резултатите от краш теста на компактния си всъдеход Апал-21541 "Сталкер".

Автомобилът е базиран на пространствена рамка от тънкостенни тръби, към която са прикрепени панели, изработени от устойчива на удар пластмаса. Двигателите на  Apal-21541 "Stalker" са като в актуалната версия на Lada 4x4. Машината се задвижва от 1,7-литров бензинов двигател с мощност от 83 конски сили. Трансмисията е 5-степенна ръчна, задвижването е на четирите колела.

Разбиха кола за $2 млн. в краш тест (ВИДЕО)

Видеозаписът от краш тестовете бяха публикувани в акаунта в Instagram на "Апал". Производителят не предоставя подробна информация към кадрите. Но, очевидно, тестовете са преминали още през 2017 година. За това указват фотографиите на разбития „Сталкер“, които могат да бъдат намерени в мрежата.

Не е истина! Журналисти разбиха скъпи суперавтомобили по време на тест драйв (ВИДЕО)

Що се отнася до резултатите от краш тестове, те могат да се преценят по видеото. Тестът симулира сблъсък  със скорост от 52 км / ч и ето какво се получава при него:

 

 

Първата партида, която производителят обещава да пусне на пазара, ще се състои от 150 екземпляра. Цената на един такъв "Сталкер" е заявено за 1 200 000 рубли или около 17 хил. евро. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ