От първо лице: На какво е способна полицейска кола при максимална скорост ВИДЕО

 • 12.06.2021 10:20 /
 • 1425 /
 • 2
От първо лице: На какво е способна полицейска кола при максимална скорост ВИДЕО

Авторите на YouTube канал Top Speed Германия са решили да тестват скоростта на американски полицейски автомобил Dodge Charger от 2012 г.

Трябва да се отбележи, че това е доста интересен избор, особено за германски блогър. Освен това седанът е с полицейска окраска и светлини, така че видеото от ускорението се е получило доста ефектно и дори впечатляващо.

Външно полицейският автомобил Dodge изглежда смел и заплашителен, а под капака е монтиран 5,7-литров V8 Hemi. Според замисъла такъв автомобил трябва да развива висока скорост и, ако е необходимо, да преследва най-бързите престъпници. Но дали този конкретен Dodge Charger е способен на това, остава под въпрос.

Вижте как нов Mercedes S-Class бе ускорен до максимална скорост ВИДЕО

Като малък спойлер трябва да кажем, че авторът на видеото е успял да ускори автомобила до 209 км/ч. Тази цифра на скоростомера е на нивото на средностатистически хечбек. Показателят като цяло не е лош, но сякаш се очаква повече от полицейски автомобил. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • бай Хуй
  14.06.2021 9:27
  Нищо не разбрах от видеото! Да ви наеба майките драскачи смотани!
 • Курти 99
  14.06.2021 9:29
  ХУЙ ЗА ВАС! ЛАЙНА ЗА ВАС! ГОВНЯСАЛИ ХУЙОВЕ ЗА ВАС И МАЙКИТЕ ВИ! ЕБЕТЕ СЕ В ГЪЗА НАСРАН! ВИЕ СТЕ ПОЗОР НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ! ХВАЛА НА ЕРДОГАН И РЕЗАЦИТЕ, ЧЕ СЕ ДЪРЖАТ ГРУПОВО! А НЕ КАТО БЪЛГАРСКИТЕ ПУТКИ ДА СЕ ЕБАТ КАТО РАЗПРАНИ И ПОСЛЕ ДА ГОВОРЯТ ЗА МОРАЛ!!!!!!!!!!!!!