Милионер с Bugatti Chiron ускори до 414 км/ч на магистрала ВИДЕО

 • 26.12.2021 12:50 /
 • 3921 /
 • 2
Милионер с Bugatti Chiron ускори до 414 км/ч на магистрала ВИДЕО

В Германия е поставен абсолютен рекорд за скорост по обществени пътища. Както е известно, там няма ограничения на скоростта по аутобаните (засега, между другото, скоро най-вероятно ще бъдат въведени) и един чешки милионер, Радим Пасер, е решил да се възползва от това, като ускори Bugatti Chiron до максимално възможната скорост.

В резултат на това максималната скорост се е оказала 414 км в час, което е с 6 км по-малко от обявената от производителя.

Но трябва да отбележим, че проверката на възможностите на Bugatti Chiron е бил провеждана от заводските пилоти, и то на затворени писти. А в този случай става дума за обществени пътища!

Между другото, собственикът на този Chiron (бизнесът му е свързан с продажба на недвижими имоти) преди това е имал и Veyron, с който преди 6 години е развил 402,5 км/ч по аутобана.

За да се избегнат натрупването на автомобили на пътя, ускорението е проведено в ранните часове на сутринта. Важно е да се уточни също така, че поставянето на рекорда е преминало без никакви инциденти и проблеми.

Не е за вярване колко струва поддръжката на Bugatti Chiron Pur Sport СНИМКИ

Припомняме, че Bugatti Chiron струва от 2,5 милиона евро. А разходите за поддръжка на Chiron могат да шокират дори милионерите.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Спекулант
  26.12.2021 17:05
  Ей ги къде отиват парите от спекулациите с надутите до безобразие изнудвачески цени на мафията с недвижимите имоти! Това е организирана престъпност под закрила на закона в световен мащаб, за да бъдет мачкани финансово обикновените хорица.
 • Иван
  26.12.2021 18:57
  20ти ден все е нова новина .Ужас