Механик с 55 години опит каза кой е най най-надеждният и добър SUV втора ръка

 • 13.11.2023 9:15 /
 • 128847 /
 • 3
Механик с 55 години опит каза кой е най най-надеждният и добър SUV втора ръка

Когато става въпрос за автомобили с високo качество, веднага идват на ум тези на Honda. Японският автомобилен производител има репутация на надежден, от F1, IndyCar и MotoGP състезанията до ултрапопулярните модели спортни автомобили като Civic Type R и Acura NSX.

Известният автомеханик Скоти Килмър отбеляза , че репутацията на Honda за надеждност е също толкова силна при ежедневните автомобили и SUV и затова модели като Honda Pilot трябва да се купуват, докато все още са сравнително евтини.

Honda Pilot е кросоувър SUV от среден размер, произвеждан от 2002 г. Pilot е предназначен за семейства и хора, които искат просторен и универсален автомобил, който може да побере до осем пътника. През годините на своето съществуване моделът промени няколко поколения, всяко от които въведе различни актуализации и подобрения.

Скоти показва и употребявана кола, която е закупена за 12 000 долара с навъртени 100 000 мили. Оттогава собственикът на колата ѝ е навъртял още 106 хиляди мили и е направил няколко промени, включително е деактивирал системата за управление на цилиндрите, за да предотврати изгарянето на масло. Скоти препоръчва това за всички собственици на Pilot.

Собственикът е сменил и ангренажния ремък. Факт е, че тази система издържа само около 100 хиляди мили, докато ангренажните вериги мобе да се окажат и вечни. Други части, които той е сменил, включват сферични шарнири, които се е наложило да бъдат сменени ва пъти. Механикът обяснява, че това са относително незначителни проблеми в сравнение с проблемите с окачването, които се срещат в много SUV и пикапи.

Интериорът на автомобила е в отлично състояние, като по кожените седалки и стелки няма почти никакви следи от употреба. Скоти хвали функционалността на таблото за управление, като отбелязва, че въпреки че е остаряло и вградените карти не са толкова точни като тези на телефона, те все още работят чудесно, ако се актуализират редовно.

Скоти взе Honda-та на тест драйв и похвали трансмисията, двигателя и спирачната система за плавното им возене и цялостното представяне. Той нарича този модел брат на Acura и споменава, че гладкото возене е причината хората да я харесват. Скоти подчертава колко впечатляващо се представя колата, въпреки че е изминала 206 000 мили. Той отбелязва и, че тази кола е много по-надеждна от другите.

Механикът отбеляза и ниската горивна ефективност на автомобила, от която собствениците на Honda Pilot често се оплакват.  

Скоти смята още, че Honda Pilot е перфектният работен SUV, който си струва да се купи, докато все още е евтин.

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • viking
  13.11.2023 14:55
  Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спеpма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба:----- https://mub.me/medik
 • Ми да си
  14.11.2023 12:36
  ги купуват хамершканците…
 • Бай хой
  15.11.2023 11:24
  Ами карай си ги чичка тука само стари бараки можем да си позволим с високи данъци да ви и демокрацията и вази