La Vantage: Разкош и спорт в новото поколение на Aston Martin СНИМКИ

  • 29.01.2020 8:04 /
  • 2692 /
  • 1
La Vantage: Разкош и спорт в новото поколение на Aston Martin СНИМКИ

Компанията Aston Martin е известна със своя оригинален стил на изпълнени на автомобилния дизайн. 

Нейните модели впечатляват не само с уникални решения в частта на изработката на интериора и екстериора, но и с разкошно базово оборудване.

На британските разработчици не е чужда и спортната тематика. Но в случая с новото поколение на Le Vantage те откриха нови хоризонти, смесвайки разкоша и спортния стил. 

Техническите решения 

С външни данни обновената серия едва ли ще удиви феновете на марката, но редица конструктивни новости могат наистина да ви впечатлят. 

Автомобилът е получил още по-ниски задни и предни брони, което добавя към спортната му динамика. 

При това приборите за управление за създадени с оглед на интуитивното им използване, което способства за повишената ергономика.

Скоростната кутия е механична, PRND, има формата на триъгълник, а централно място заема 4-литровия силов агрегат Twin Turbo V8.

При което разположението на двигателя е избрано така, че центърът на тежестта да получи оптимален баланс от гледна точка на производителността. 

Динамичните характеристики 

С мощност от 510 конски сили и тегло 1530 килограма обновеният модел на La Vantage може да ускори до 314 километра в час. От 0 до 100 ускорението отнема 3.5 секунди. 

Да държи колата под контрол на шофьора ще помагат цял набор от редица интегрирани електронни асистенти, включително контрол на стабилността и динамичен контрол на тягата. 

Баланс в управлението 

Към системата за контрол също е включен и заден диференциал, благодарение на който шофирането е станало по-безопасно и надеждно. 

Мощността се насочва към колелата в съответствие с текущите нужди, което помага за рационалния разход на енергийните ресурси. 

Електронният диференциал в процеса на движение осигурява точен контрол на поведението на колата, повишавайки нейната стабилност и оптимизирайки разхода на ресурсите.

Самият шофьор при управлението на La Vantage ще може да усети мекотата на уредите за управление без излишни физически усилия. 

Този фактор помага за намаляване рисковете на загуба на контрол върху движението както при пътуване по прав път, така и в завоите. 

Механиката и електронните системи действат в неповторим синхрон, повишавайки функционалността на колата и облекчавайки задачите пред шофьора. 

Що се отнася до дизайна марката остава вярна на себе си. Почитателите на Aston Martin едва ли ще се разочароват от обновената версия на La Vantage.

Дизайнерите са използвали изпитани методи при реализирането на формите на корпуса и изработката на интериора, без да икономисват от качеството на материалите. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Уникално!
    29.01.2020 13:24
    Този автомобил има даже и заден диференциал, за първи път в историята на марката!