Краш тест на 30-годишно Mitsubishi ВИДЕО

  • 05.12.2023 10:14 /
  • 638 /
  • 1
Краш тест на 30-годишно Mitsubishi ВИДЕО

Онлайн бяха показани тестове за безопасност на Mitsubishi Magna от 1993 г. Краш тестът е извършен от специалисти от независимата асоциация ANCAP, които в чест на 30-годишнината на организацията решават да тестват старата кола.

В резултат на тестовете японският автомобил с четири врати не спечели нито една звезда от експертите. При това в средата на 90-те години на миналия век седанът се смяташе за абсолютно безопасна кола.

По време на тестовете експертите регистрираха висока вероятност от нараняване на главата на водача в резултат на удар във волана при челен сблъсък.

Това се дължи на факта, че Mitsubishi Magna няма въздушни възглавници. Освен това шофьорите на седана са изложени на висок риск от наранявания на таза и краката.

За задните пътници японската четиривратка също представлява опасност, тъй като те могат сериозно да наранят коремната област поради неправилна работа на предпазните колани.

В резултат на теста за катастрофа Mitsubishi Magna не получи нито една звезда от експерти, които признаха седана за опасна кола за работа.

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Marger
    05.12.2023 20:55
    Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:-----> https://tyny.to/sunex