Изумително ВИДЕО: Камиони КАМАЗ преминават през бурна река

  • 03.01.2021 8:50 /
  • 8066 /
  • 1
Изумително ВИДЕО: Камиони КАМАЗ преминават през бурна река

Работата на шофьори на камиони, работещи по маршрути в труднодостъпни райони, е доста трудна и рискова. Видеото по темата, което ще ви покажем, е публикувано в канала КАМАЗ в Youtube и е заснето през есента на 2020 г. на река Утка, която се влива в Охотско море в Русия.

На кадрите се виждат камионите със задвижване на четирите колела, чиито водачи ще трябва да прекосят самото устие на реката, където речното течение и прибоят се смесват, информират световните издания.

Още през септември на Камчатка не остава нищо от краткото лято и въздухът, като правило, не се затопля повече от 12-14 градуса, а температурата на водата в Охотско море, което е студено и през лятото, пада до есента до + 5-6 ° C. Силният вятър, който изглежда е готов да се превърне в ураган, допълва общата картина.

Вижте яростната дрифт битка между Камаз и Mazda RX-8 (ВИДЕО)

Бушуващата водна стихия ще трябва да бъде преодоляна от КАМАЗ с кранова манипулаторна установка. А един от камионите даже превозва пет души в задната си част. Друга от тежките машини, Урал, транспортира тежък контейнер и преминава през тежкото натоварване.

Шофьорите на камионите определено знаят как да си вършат добре работата и успяват да преминат през водата по изумителен начин. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • лелеее
    05.01.2021 17:11
    Това само руснак може да го направи!