Двигател 9 литра и шест врати: Как се шофира най-големия пикап в света ВИДЕО

  • 01.05.2023 9:05 /
  • 7074 /
  • 0
Двигател 9 литра и шест врати: Как се шофира най-големия пикап в света ВИДЕО

Просто се опитайте да затворите очи и да си представите кола за ежедневно шофиране, която е три пъти по-голяма от Toyota Land Cruiser, почти два пъти по-широка от Mercedes-Benz G-Class, и по отношение на броя на вратите, надвишава всеки съвременен кросоувър.

Към това остава само да добавим усещането зад волана като на камион BelAZ и каросерия на пикап, което е със съвсем банални размери според документите.

Не е изненадващо, че това чудовище с името International 7500 е създадено именно в Съединените щати, където поне е възможно да се стигне до бензиностанция.

В Европа такъв гигант няма шанс дори да напусне гаража.

По-конкретно, тази кола, след Америка, се скита доста по света, докато не се установи в Обединените арабски емирства, като в момента сменя поредния си собственик.

Всеки път обаче, когато колата се продава, цената ѝ вместо да намалява, се увеличава: в момента за нея искат половин милион долара.

За щастие, днес не е нужно да плащаме тези пари - можете да видите безплатно какво означава да притежавате пикап с шест врати, седем тона и девет литра двигател, който може да задвижи каросерия на самосвал.

И в същото време усетете усещанията на тази кола в движение ... Просто гледайте това видео.

 

КОМЕНТИРАЙ