Брутален офроуд с Ferrari F8 Tributo ВИДЕО

  • 28.03.2023 6:37 /
  • 1242 /
  • 0
Брутален офроуд с Ferrari F8 Tributo ВИДЕО

Ако поне малко се интересувате от автомобили, то вероятно знаете, че от Ferrari имат строга политика по отношение на това на кого продават автомобилите си и как собствениците им се отнасят с тях, пише Факти.бг.

Прословутите писма от Ferrari са достигали до много известни и не до толкова известни личности, които по един или друг начин са нарушили стандартите на италианския бранд. 

Сега към тези хора вероятно ще се присъедини още един, който е по-познат със своя никнейм whistlindiesel. Младежът е прочут в Instagram и YouTube, а хобито му е… да съсипва скъпи автомобили.

Може би ви е познат с някои от видеата си с последната G-Klasse или пък своя Huracan, които буквално биват тероризирани по различни начини.

Е за нещастие на Ferrari, наскоро младежът се сдоби с F8 Tributo. Суперкарът също не се размина със съдбата си и след като бе подложен на сериозен тест на окачването, разбирайте мъжът скачаше върху предния капак, сега италианската машина бе запозната със затревен неравен хълм. И ако това не е достатъчно във видеото е отбелязан и официалният профил на Ferrari. Колата преминава през неравния терен без особени грижи и поне на пръв поглед не страда от някакви проблеми, но вероятно по-щателен оглед на долната част на колата би показал друго.

 

КОМЕНТИРАЙ