Вижте защо краката не трябва да се поставят на таблото в колата СНИМКА

  • 02.02.2020 10:20 /
  • 3093 /
  • 1
Вижте защо краката не трябва да се поставят на таблото в колата СНИМКА

Незакопчаните предпазни колани не са единственото нещо, за което трябва да внимават водачите и пътниците. Последиците от навика да се поставят краката отпред на таблото в колата могат да са ужасяващи.

Рентгенова фотография след инцидент на пътя показва нараняванията, които са променили живота на млада жена, чийто скелет виждаме. Костта на бедрото е счупена, другата е дислоцирана далеч от мястото в тазобедрената става, където трябва да бъде. И това са последствията от леко наглед произшествие.

 

Британското издание "Дейли Мейл" предоставя информация за подобен инцидент станал. в американския щат Джорджия с млада жена на име Одру Тейтъм. Тя се е намирала в колата на предната седалка, като си е била поставила краката на панела пред себе си. В колата е имало и пътници на задните седалки.

"Черен лед" на пътя: С какво е опасен и как да го разпознаем ВИДЕО

Възникнал е лек инцидент - сблъсък с автомобила отпред. Другите пътници и шофьорът на колата се разминали с няколко синини и драскотини, докато Татум получила удар от собствените си колене в лицето, поради задействането на въздушната възглавница.

В резултат на катастрофата, жената има фрактури на носа, бедрото и подбедрицата на четири места. „Цялата дясна страна на тялото ми беше счупена само заради собственото ми невежество. Не съм Супермен. Не можах да спусна краката навреме" - казва Тейтъм. Тъжната ирония е в това, че самата Тейтъм е била медицински специалист, а след инцидента тя не е можела да си върши работата.

Защо автоматикът на някои коли се превключва в права посока, а при други е на зигзаг

Трябва да се отбележи, че въздушните възглавници сработват само за секунда и се отварят със скорост от 160 до 354 км / ч. Ето защо, ако сред приятелите ви има любители да слагат краката си на таблото - тази снимка трябва да ги убеди да не правят това повече./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • ДЯДО КАРАКОЧ
    02.02.2020 12:04
    Ами,не е знаела,че когато си тъп, то е завинаги.