Топ пет на подаръците за шофьори по Коледа

  • 21.12.2020 23:38 /
  • 488 /
  • 0
Топ пет на подаръците за шофьори по Коледа

Това са петте най-добре продавани автомобилни продукти в Amazon. Но не се привързвайте към този конкретен сайт. Можете да ги купите на много сайтове, както и в най-близките магазини.

Гел за почистване на автомобили

Този подобен на пластилин гел е отличен инструмент за събиране на прах в труднодостъпни зони на автомобила. Полезен е и за почистване на дома или офиса. Гелът е лесен за използване, мирише добре и може да издържи на няколко почиствания. 

Пера на чистачките

Четките, които по-често наричаме чистачки, са скъп консуматив, което ги прави чудесен подарък. Можете да подарите не обикновени чистачки, а например водоотблъскващи, които  нанасят върху стъклото специално покритие. За да не пропуснете размера, изберете ги според марката и модела на автомобила. Предимството на подаръка е, че той доста трудно се преподарява.

Зимни четки

Четките, с които почистваме автомобилите си от сняг, изглеждат твърде обичайни за подарък, но това важи само за най-простите. Днес в продажба има четки с различна дължина и тегло, телескопични, с въртящи се косми, с топли меки дръжки и здрави назъбени стъргала, които дори почистват остатъците от ледения дъжд. 

Комплект за осветление на интериора на автомобила

Стандартното осветление на интериора на автомобила е добро, но може да бъде допълнено, като по този начин се променя възприемането на интериора. За да направите това, достатъчно е да закупите набор от универсални LED ленти и лампи, които са подходящи за всяка кола.

За регулиране на цвета може да се използва специално приложение за смартфон, а ако в комплекта има микрофон, подсветката може да се синхронизира със звучащата в колата музика.

Преносима прахосмукачка за кола

Има прахосмукачки по автомивките и бензиностанциите, но за да ги използвате, трябва да шофирате до тях. В същото време в момента често е необходима прахосмукачка, особено ако в колата се транспортират деца, животни или различни стоки.

Ако човекът, на когото ще я подарявате, не реши, че прахосмукачката за кола е намек за неговата немърливост, тогава можете да вземете отличен уред за сносни пари: на пазара има много оферти. В продажба има както модели с кабел, които се включват в запалката, така и акумулаторни.

КОМЕНТИРАЙ