Стар автомонтьор: За нищо на света не купувайте тази кола, това ѝ е проблема

  • 13.05.2024 9:40 /
  • 12981 /
  • 0
Стар автомонтьор: За нищо на света не купувайте тази кола, това ѝ е проблема

Автомобилният пазар е пълен с много модели и видове автомобили. Благодарение на разнообразието, всеки купувач може да намери транспорт, който напълно отговаря на всичките му нужди. 

Въпреки това, някои автомобили, различаващи се главно по външния си вид, имат много по-практични аналози. Затова автомобилният YouTuber Скоти Килмър призова шофьорите да се откажат да купуват един популярен тип превозно средство.

Един от най-популярните автомобилни ентусиасти в YouTube, който работи като механик повече от 55 години, призова шофьорите да не купуват джипове, особено седемместни. Той заяви, че има доста други опции, които предлагат по-добра стойност за парите в дългосрочен план.

"Обикновено, за да получите достъп до третия ред, дърпате малък лост, който отваря прохода... Проблемът започва, когато трябва да инсталирате нещо като детско столче за кола", каза автомеханикът.

Детските столчета за кола са нещо, което не е необичайно да се види в SUV, закупени главно от големи семейства. Те обаче причиняват много неудобства. Това със сигурност не е краят на света, но Кимър отбелязва, че автомобилите под 80 000 долара обикновено се очаква да бъдат много по-удобни.

Автомонтьорът отбеляза също, че въпреки стилния външен вид на SUV, те губят цена много бързо. Ето защо, ако имате нужда от много пространство и изобилие от място за багаж, по-добре е да си купите миниван.

Повечето миниванове са по-достъпни, надеждни и обикновено имат повече място за пътници и багаж от SUV.

 

КОМЕНТИРАЙ