Собственик на Tesla разказа и показа истината за качеството на електромобила ВИДЕО

  • 18.02.2022 10:50 /
  • 12914 /
  • 1
Собственик на Tesla разказа и показа истината за качеството на електромобила ВИДЕО

Райън Шоу купува Tesla Model S Plaid, флагманския вариант в моделната гама, през септември 2021 г. Оттогава той е изминал с автомобила повече от 8500 километра и споделя впечатленията си. Има както плюсове, така и минуси.

Сред плюсовете Райън изтъква салона на Model S Plaid, който се различава от повечето автомобили на пазара: воланът във формата на щурвал, качеството на материалите и самата изработка са добри, а мултимедията е просто превъзходна.

Наред с огромния брой плюсове, Model S Plaid има и редица недостатъци, които определено разстройват и озадачават Райън Шоу, който е платил 130 000 долара за автомобила.

Шофьор навъртя невероятните 1,5 млн км с Tesla и разказа какво се е случило с колата СНИМКИ

Така например, собственикът на флагманския електрически автомобил Tesla казва, че е открил остатъци от лепило по страничните прозорци, а дръжките на вратите са монтирани накриво.

Освен това подлакътникът скърца, когато се завъртите надясно на шофьорската седалка, има "странен звук", както и постелката от страната на пътника е разкъсана.

Зрелищно ВИДЕО: Вижте как работи защитата от биологично оръжие в Tesla

Райън казва също, че системата за наблюдение на мъртвата зона се показва в центъра на таблото с прибори, което не е толкова удобно, колкото при Hyundai и Kia - картината при тях се показва в един от циферблатите. Новият собственик е разстроен и от обичайната аудиосистема.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Валентин
    18.02.2022 19:47
    130 000$...е признавам му на Мъск че ги слага нашите крадци в джоба си... Егати минавката. А бе бунак вземи си една Хонда или Тойота и след 5г я продаи... Ѝ така 4 пъти... 130 000$???